Blogia
L'Oasis

Alegra't el dia...

Hi ha moments a la vida en els que trobes a faltar tant a algunes persones que voldries treure-les dels teus somnis i abraçar-les.
Somia el que vulguis somiar, vés on vulguis anar, sigues el que vulguis ser, perquè només tens una vida i una oportunitat per fer les coses que vols fer.
Tingues la suficient felicitat que et faci dolç, els suficients entrebancs que et facin fort, la suficient tristesa que et faci humà i la suficient esperança que et faci feliç.
Posa't sempre a la pell d'altres persones, si sents que et fan mal, probablement també n'hi farà a aquella persona. La majoria de gent feliç no necessàriament té el millor de cada cosa, ells només agafen el millor de les coses que apareixen al llarg del seu camí. La felicitat existeix per aquells que ploren, aquells que els fa mal, aquells que han buscat, aquells que s'han entrebancat, perquè només ells poden apreciar la importància de les persones que han tocat les seves vides.
La vida comença amb un somriure, segueix amb un petó i acaba amb una llàgrima. Quan tu vas nèixer estaves plorant, i tothom del teu voltat estava rient. Viu la teva vida de tal manera que quan moris siguis tu el que riu i els altres els que plorin.
Fes arribar aquest missatge a aquells que signifiquen alguna cosa per tu, aquells que han tocat la teva vida d'una manera o altre, aquells que et fan somriure quan realment ho necessites, a aquells que et fan veure el cantó brillant de les coses quan estàs deprimit, a aquells a qui vulguis fer saber el molt que aprecies la seva amistat. Si no ho vols fer arribar a ningú, no et preocupis, no et passarà res dolent...només t'estaràs perdent l'oportunitat d'alegrar el dia a algú altre.MUACK

1 comentario

Tata -

La felicitat es rebre per poder doner, somiar es donar sense saber si es rebrà.
Bon article.